Eveniment caritabil astăzi în Parcul Mihai Eminescu – ÎMPREUNĂ pentru copiii născuți prematur

Cristian Timofte a luat inițiativa acestei campanii iar noi nu putem sta deoparte când e vorba de a ajuta, pentru ca lucrurile frumoase aduc oameni frumoși alături și de ce nu, putem face din asta și un eveniment 🥰

⚠️ Acest eveniment este caritabil și toți bănuții strânși vor fi donati acestui caz.

„Ceea ce vom face noi, este să sărbătorim un pic cu întârziere Ziua Copilului, pe 5, prin dans, colorând pe jos cu cretă colorată (din partea noastră va fi creta) și de ce nu, să aducem jucării pe care nu le mai folosim și sa le vindem pentru a reuși sa strângem cat mai mulți bani.”

☯️ Mesajul lui Cristi: „Anul acesta, vreau sa donez banii de ziua mea pentru cumpararea de echipament absolut necesar micutilor nascuti prematur si vreau sa va alaturati si voi acestei initiative in numar cat mai mare pentru a ne fi cat mai usor sa atingem obiectivul propus.

Nu trebuie sa fii parinte ca sa intelegi speranta data altor parinti si acestor micute suflete si poti ajuta usor, fie ca esti in tara sau chiar peste hotare. Vom juca o leapsa si voi nominaliza direct cateva persoane care stiu ca pot contribui usor la distribuirea acestui mesaj si desigur vor dona – Florin Timofte, Daniel Burlacu, Francesco Magaldi, Serban Alexandru, Radeanu Oana, Gelu Graur, Oana Onciu, Andrei Vornicu, Angelo Timofte, Botez Adrian. Nu conteaza suma, cat de mica sau mare ci sa fim cat mai multi. Nominalizați la rândul vostru alți oameni de bine cu care împreună putem atinge obiectivul. Mi-ar lua foarte mult timp sa nominalizez toate persoanele pe care mi le doresc dar desigur ca oricine poate da share la mesaj si dona in link-ul de mai jos. Banii vor intra in contul Salvati Copiii Romania si utilizati pentru cumpararea de echipament la maternitatea Botosani.”

Link pagina de donatie: https://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *