Educație Financiară cu Mihaela Nistor, marți la bizilive.tv

Marți 19.10.21 de la ora 11.00, sunte ț i invitați la o nouă ediție a emisiunii „Educație Financiară”, pe pagina https://bizilive.tv/recente-cele-mai-vizionate/.


Vom deprinde împreună setul de abilități și cunoștințe necesare gestionării într-un mod corect și eficient a resurselor financiare.De-a lungul vieții trebuie să luăm mai multe decizii care necesită cunoștințe financiare, fie că este vorba despre finanțarea studiilor, utilizarea cardurilor de credit, cumpărarea unei case sau a unei mașini în rate,
contractarea unei ipoteci, încheierea unei asigurări, investiții sau economisirea pentru pensionare.
Alături de specialiștii invitați, ne propunem să descoperim modele și metode pentru luarea deciziilor corecte și informate privind gestionarea finanțelor personale.
=====================
Invitată specială: Mihaela Nistor | Head of Innovation & User Experience | ING Bank Romania
=====================
👉 Din cuprinsul emisiunii:☑️ Ce sunt cardurile virtuale și unde le poți folosi?
☑️ Cum funcționează și ce beneficii îți aduc?
☑️ Cum arată plățile viitorului?
=====================
👉 Despre Mihaela Nistor:Mihaela Nistor are o experiență de 15 ani în industria bancară, dintre care 8 ani au fost petrecuți în ING Bank Romania. În ING, Mihaela a ocupat rolurile de Business Development Manager și Business Strategy Manager Accounts & Payments, iar din 2017, este Head of Innovation & User Experience.În prezent, ca Lead al departamentului de Inovație, Mihaela definește, explorează și implementează strategiile și ambițiile de inovație ale ING Bank, ancorate în contextul local și global.
De la descoperirea ideii de care are nevoie clientul, explorarea contextului și până la transformarea ei într-un model de business profitabil și scalabil, Miahela coordonează proiectele în stilul de lucru modern Agile. Are o gândire strategică și analitică și vede părțile pozitive în orice provocare.În timpul liber, Mihaelei îi plac călătoriile cu mașina, cititul și mâncarea bună.======================
👉 Despre Formatul EmisiuniiCum să construim un buget lunar? Cum să economisim? Cum să punem banii să muncească pentru noi?
Chiar dacă școlile tradiționale nu predau bazele finanțelor personale, acum poți și trebuie să-ți extinzi singur cunoștintele cu informații utile, care iți vor schimba viitorul financiar.
Studiile despre alfabetizarea financiară, arată că și concepte financiare de bază, cum ar fi: ratele dobânzii, inflația și
diversificarea riscului, nu sunt bine înțelese de mulți oameni. Această lipsă de cunoștințe ne face
vulnerabili și poate conduce la probleme de supra-îndatorare și excluziune financiară.
Alegerile financiare cu care ne confruntăm pot fi dificile și pot avea efect pe termen lung. Doar educându-ne, avem cele mai mari șanse de a lua deciziile corecte!
=======================
👉 Despre Realizatoarea EmisiuniiIrina Chitu este Country Manager FinZoom.ro.
„După opt ani de vânzări într-un hotel de 5 stele, președintele unei banci m-a chemat în echipa lui, care transforma conceptul de sucursală bancară rigidă, în una aproape de clienți. Experiența în banca m-a ajutat să înteleg câtă nevoie au consumatorii de ajutor, pentru a lua decizii responsabile la achiziționarea de produse financiare.
Astfel, acum 15 ani am lansat in Romania comparatorul de produse financiar-bancare si platforma online de educatie financiara www.FinZoom.ro, cu misiunea de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale.
Sunt fericita mama a patru copii (cu varste de 5, 12, 20 si 25 ani), iar FinZoom este pentru mine ca al 5-lea copil si a doua casa ”.
De 15 ani www.FinZoom.ro monitorizeaza activ si analizeaza impartial piata financiara si ajuta consumatorii sa economiseasca timp, bani si efort.
În același loc, pe www.FinZoom.ro consumatorii găsesc comparate gratuit ofertele tuturor bancilor, actualizate zilnic (credite de consum și pentru locuință, depozite, carduri, investiții).
Prin sfaturi utile și practice, analiștii FinZoom.ro ajută consumatorii să se ghideze prin “jungla” financiară: la ce să fie atentti când folosesc un produs financiar, cum să evite capcanele unor produse finaciare, îi învață despre bani (cum să-i economiseasca, cum să-i investească, cum să-și facă un buget personal), cum pot să se împrumute eficient și să-și reducă datoria inteligent. Cu calcule și studii de caz concrete, cu ghiduri practice și analize comparative, avantaje și dezavantaje.
De asemenea, copiii, parinții și dascălii, găsesc pe FinZoom.ro o secțiune de Educație Financiară dedicată lor: Revista “Educația financiară pe intelesul tuturor” pe care o pot rasfoi online, ajunsa la numarul 25; resurse online, prezentări de produse bancare pe înțelesul copiilor în secțiunea Consumer Classroom; articole, acțiuni și evenimente “Bani pe ințelesul copiilor”, alături de Părăluță – mascota FinZoom.ro
www.FinZoom.ro este un comparator de produse financiar-bancare și o platformă online de educație financiară, atât pentru adulți, cât și pentru copii – consumatorii financiari de mâine.
=====================
Vezi toate emisiunile pe Site –» https://www.bizilive.tv/
Sprijinim antreprenoriatul în toate formele lui: social, eco, civic, medical, educațional, cultural și startup-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *