DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR – ep.6: Pietoni îndrăzneți cu semafor

Continuăm și astăzi seria video, în episoade, pentru acei conducători auto mai începători. Fiecare dintre noi ar trebui să reflectăm că într-o fracțiune de secundă ne putem pierde viața, din vina noastră sau a celorlalți. Așa că, să lăsăm teribilismul și îngâmfarea și să conducem cu prudență, respectând regulile de circulație și pe toți participanții din trafic. Așa cum rezumă și Alex în 3 cuvinte: Prudență, Moderație ,Prevenție.

Daca episodul 5 a avut ca subiect principal „„Contractul” cu accelerația – cum dozăm corect?„, astăzi Alex, de la DOCTOR DE PERMISE, vă prezintă într-un scurt video despre Pietoni îndrăzneți cu semafor.

Începând din luna August, 4Botosani.ro în colaborare cu Alex de la DOCTOR DE PERMISE, vom începe o campanie de conștientizare și educație rutieră mai practică, atât pentru conducătorii auto începătorti cât și pe cei mai experimentați, care au „nevoie” să-și amintească niște reguli de bază, pe care, fără să-și dea seama poate, cu timpul, le considera banalități.

Vă invităm și pe dumneavoastră, conducători auto sau simpli pietoni din Botoșani să vă implicați în această campanie și în viața comunității cu sugestii și propuneri dar mai ales cu distribuirea acestor serii video către toți conducătorii auto pe care îi cunoașteți. Doar lucrând împreună prin implicarea noastră și sprijinindu-ne reciproc putem crește gradul de siguranță a circulației și de respect reciproc pe drumurile publice din Județul Botoșani.

Intreaga serie video DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR o puteti accesa si pe pagina special creata EDUCATIE RUTIERA.

One thought on “DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR – ep.6: Pietoni îndrăzneți cu semafor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *