Dicor Land inaugurează joi la Hudum noul parc de utilaje și deschiderea magazinului de piese de schimb Dicor Parts

Dicor Land vă invită cu bucurie să fiți alături la inaugurarea noului parc de utilaje și deschiderea magazinului de piese de schimb Dicor Parts în localitatea Hudum, județul Botoșani.

Magazinul Dicor Parts aduce un concept nou de magazin de piese de schimb și accesorii, în care se găsește absolut orice este nevoie în curtea unui fermier sau a unui gospodar, de la piese și accesorii pentru tractoare și utilaje pentru prelucrarea solului sau creșterea animalelor, până la uleiuri, unelte, îmbrăcăminte, jucării.

E un concept diferit față de magazinele de piese de schimb agricole, pentru că se adresează nu doar fermierilor, ci și gospodăriilor mici sau mari, fermierilor din sectorul zootehnic și oamenilor care au nevoie de articole de bricolaj sau de grădinărit.

Dicor Land este furnizorul de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.

De peste un deceniu, Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania noastră a dezvoltat în această perioadă un model de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

Suntem puntea către excelență în agricultură, oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta ferma. Cu sediul nostru central în Șendreni, Galați, și puncte de lucru în Podu Iloaiei, Iași; Bucu, Ialomița; Piatra Olt, Olt; Remetea Mare, Timiș, și în curând în Hudum, Botoșani, suntem mereu aproape de dumneavoastră, gata să vă susținem în orice moment.

La Dicor Land, vă punem la dispoziție:

  • Utilaje Agricole de Top: Cele mai inovatoare și performante utilaje agricole de pe piață, pentru a vă crește productivitatea și rentabilitatea.
  • Piese de Schimb și Service de Calitate: Suntem alături de dumneavoastră cu piese de schimb originale și un service de încredere, pentru a vă menține utilajele în formă maximă.
  • Soluții Tehnice Personalizate: Abordăm nevoile fiecărui client în parte și vă oferim soluții tehnice personalizate pentru a vă atinge obiectivele.
  • Finanțare Ușoară: Vă punem la dispoziție soluții de finanțare flexibile, pentru a vă ajuta să investiți în viitorul fermei dumneavoastră.
  • Parteneriate de Top: Colaborăm cu cei mai mari producători din industria agricolă, precum Maschio Gaspardo, Lemken, Olimac, pentru a vă livra produse de înaltă calitate.

Alegeți partenerul care vă înțelege nevoile și vă susține în fiecare decizie luată. Alegeți să transformați agricultura într-o poveste de succes alături de Dicor Land!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *