De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului „A.D. Xenopol” la Botoșani

Colaborarea cercetătorilor Institutului de Istorie „A.D. Xenopol” din Iași cu specialiștii și instituțiile din Botoșani se concretizează printr-un nou eveniment din seria „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani”.

Astfel, marți, 31 octombrie 2023, începând cu ora 17.00, în colaborare cu Biblioteca Județeană „M. Eminescu” din Botoșani, în Sala de Lectură a instituției, vor fi prezentate publicului interesat trei comunicări despre personalități politice de secol XIX din actualul județ Botoșani.

În cadrul evenimentului vor conferenția Mihai-Cristian Amăriuței și Simion-Alexandru Gavriș din partea Institutului de Istorie „A.D. Xenopol”, și Gheorghe-Florin Știrbăț, arhivist în cadrul Serviciului Județean Botoșani al Arhivelor Naționale.

Precizăm că acest eveniment, la fel ca toate celelalte din seria „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani”, beneficiază de sprijinul financiar al companiei Elsaco Electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *