CURS DE DANS POPULAR ADULȚI începători începând cu 1 Februarie la Botoșani

Popular Dance Studio Botoșani revine cu modulul CURS DE DANS POPULAR ADULȚI începători începând cu 1 Februarie 2022 și formează o nouă grupă. La acest modul vei învăța pași din zona folclorică a Moldovei:
✔pași de horă
✔pași de sârbă
✔dans în pereche
✔ huțulca, etc

Acest curs te va învăța cum să dansezi la orice petrecere și este special structurat pentru începători, astfel că indiferent de tipul de eveniment la care participi, vei putea să fii prezent în horele, sârbele și să dansezi pe ritmuri populare.

CÂND se va DESFĂȘURA modulul?📣
Va avea loc în perioada 1 FEBRUARIE – 22 MARTIE 2022, va fi o ședință pe săptămână (60 min. ședința), timp de 8 săptămâni. Cursul se va ține în fiecare MARȚI de la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani.

DE CE să te înscrii la acest curs de dans?
1. Vei avea abilitatea de a dansa pe orice tip de melodie populară.
2. Vei avea parte de mai multă distracție la petreceri.
3. Te vei simți relaxat atunci când vei dansa cu partenerul de viață sau cu grupul de prieteni.
4. Vei petrece timpul liber într-un mediu relaxant și vei petrece un timp de calitate.
5. Îți vei depăși fricile și barierele psihologice în ceea ce privește dansul popular.
6. Vei avea mai multă încredere în tine.💵Care este PREȚUL cursului?💵

Prețul este de 300 de lei/ persoană/ tot modulul de 8 săptămâni. Prețul include o ședință săptămânală, timp de 8 săptămâni, o diplomă la finalizarea modulului și garanția că veți învăța, într-un mod plăcut, cei mai interesanți pași. Modulul se va achita integral la prima ședință.

✔Înscrierile se fac până la data de 25 IANUARIE 2022 și se percepe un avans de 100 lei/persoană pentru rezervarea locului.

Cine este INSTRUCTORUL?
Gabriela Rău este profesorul acestui modul de dans popular. Aceasta este absolventă a Școlii Populare de Arte Iași, are o experiență de 17 ani ca dansatoare și este instructor-coregraf al Ansamblului de Jocuri Populare Mărgineanca Botoșani.

Pentru informații suplimentare și pentru înscrieri:
📨mesaj privat pe pagina de Facebook: Popular Dance Studio Botoșani
📲la numărul de telefon: 0756.989.716

Este disponibil un număr limitat de locuri pentru acest modul și pe măsură ce se vor ocupa, se va posta pe pagina sălii de dans.

UPDATE:

📣Anuntam ca toate locurile disponibile pentru grupa acestui modul s-au ocupat. Pentru cei interesați, organizatorii vor reveni cu un nou modul de curs în perioada Aprilie&Mai 2022. Pana atunci anunta prietenii și cand se vor anunta înscrierile, sa fiti primii care rezerva locuri. Revenim curând cu detalii despre noul modul ce va avea loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *