Casa cu numărul 9 pentru mămica Larisa realizata de Asociatia GRUP CIVIC Botosani

După un an și unsprezece luni de la înființare, Asociatia GRUP CIVIC Botosani reușește sa termine casa cu numărul 9 pentru mămica Larisa care din păcate era nevoita sa locuiască într-o casa veche de peste 100 de ani.

„Tânăra mamă în vârstă de 29 de ani din comuna Havârna, care crește doi copii mici este un exemplu de dedicare. A preferat să renunțe la un partener de viață care i-ar fi putut fi și sprijin financiar, pentru binele copiilor ei, pentru care nu a dorit să aibă o copilărie presărată cu abuzuri de orice fel.

Înfruntarea vieții a însemnat inclusiv să locuiască cu copiii într-o casă acoperită cu stuf care a început să se năruie din cauza anilor care au trecut peste ea. Tavanul a cedat din cauza vijeliilor din acest an, iar Larisa cu copiii a trebuit să caute alt loc în care să trăiască.

S-a dus la mama ei, unde condițiile nu sunt nici pe departe mai bune. În doar 35 de zile, Asociația Grup Civic Botoșani a ridicat o casă de la zero pentru mămica Larisa. Am reușit să-i facem și o fântână, de asemenea, am reușit să-i facem și fosa.

Noua casă este compusă dintr-o sufragerie cu o mică bucătărie, o baie, și două camere, una pentru Larisa și cealaltă pentru copii.

Nu am fi reușit niciodată acest lucru dacă nu erați dumneavoastră oameni frumoși care și de aceasta data ați fost alături de noi și țin sa va mulțumesc. În primul rand mulțumesc din suflet domnului Gurita Flavius care a contribuit cel mai mult la aceasta casă adică în proporție de 90% și nu în ultimul rând Try Grup Betoane Botosani ,Primăria Havârna care i-a donat Larisei terenul pentru a putea construi căsuța cât și domnului Viceprimar Dragoș care ori de câte ori a fost nevoie a intervenit cu drag. Mulțumim de asemenea doamnei Irina și tuturor celor care au contribuit la împlinirea acestuia vis măreț.” – a declarat Daniel Caslariu pe o retea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *