Career Workshop: Neuroștiința succesului în carieră

Career Workshops reprezintă o serie de ateliere practice dedicate carierei, prin care vrem să te susținem în găsirea următorului pas în carieră și să intrăm mai adânc în procesul personal pe care-l presupune o schimbare profesională. Atelierelor explorează și o parte din instrumentele ce vor fi folosite în programul Career Shift ( detalii aici https://careershift.ro ).

Ateliere practice dedicate carierei programate luna aceasta:

11/05/2021 – Neurostiinta Succesului in Cariera – Marti, ora 19:00.

13/05/2021 – CAREER SHIFt-Ask us Anything

19/05/2021 – Cohort 1 Panel-Testimonials

ÎNSCRIERE
Evenimentul este gratuit și se va desfășora online, prin Zoom.
Participarea la workshop se face pe bază de înscriere, iar pentru a te înscrie este necesar să completezi următorul formular:
https://careershift.ro/inscriere-career-workshops/


DESPRE EVENIMENT
Suntem într-o perioadă cheie pentru cum ne luăm deciziile de carieră.Dacă te întrebi de ce ai alte năzuințe fată de părinții sau bunicii tăi în ceea ce privește cariera, sau dacă îți este câteodată rușine, te simți vinovat să visezi sau să te gândești că se poate să obții ceea ce îți dorești în carieră, vom încerca să-ți dăm răspunsurile care să te ajute să înțelegi prin intermediul Neuroștiințelor. Astfel, l-am invitat alături de noi pe Paul Olteanu, Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare.Subiectele pe care le vom atinge in acest Webinar:
• Ce ne face să ne dorim mai mult în carieră și de ce asta nu e un lucru rău,
• Cum rămânem ancorați în realitate urmându-ne visurile,
• Care sunt câțiva indicatori ce te vor duce spre succes, explicați prin neuroștiințe,
• Cum poți să iei deciziile potrivite cu ajutorul Neuroștiintelor.

DESPRE INVITAT
Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare.În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching bazate pe ultimele descoperiri din neuroștiință și psihologie, cu obiectivul de a genera transformări sustenabile la nivel individual sau organizațional.În 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din România, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din toată țara.Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.În timpul liber, Paul realizează MindArchitect ( https://mindarchitect.ro ) – un podcast despre neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi. În primul an de la lansare, MindArchitect este săptămânal în top 3 cele mai ascultate podcasturi din România.

__
Gazda evenimentului este Mihai ZÂNT ( https://www.linkedin.com/in/mihaizant/ )
Mihai este Executive Coach, Trainer și Partener în HUMANISTIC si co-fondator www.careershift.ro .Având o experiență de peste 10 ani în conducerea echipelor și a comunităților, și-a concentrat activitatea pentru a creea organizații care învață. Acum, el construiește experiențe de învățare pentru corporații utilizând sisteme de practică integrate cu focus pe Self Leadership și Future Skills. A condus un program de finanțare Diaspora Start-up, este Business Mentor și Coach în cadrul Entrepreneurship Academy, Startarium și Future Makers. De asemenea el este Coach pentru programul de Executive MBA al ESCP Europe din Paris.Este membru în boardul AVE (Asociația pentru Valori în Educație), un ONG care își propune să aducă sistemul de învățământ românesc în top 10 din UE până în 2035 și a fost în boardul ICF (International Coaching Federation). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *