Career Talks cu Valérie Cioloș-Villemin

Career TALKS by Career Shift reprezintă o serie de discuții LIVE cu profesioniști și antreprenori, în care ne propunem să discutăm aspectele personale ale unei cariere reușite, să ne luăm inspirație, idei și întrebări importante pe care să ni le punem cu privire la carieră.

Joi, 20 mai, de la ora 20, vom avea ocazia să aflăm despre experiențele personale din spatele parcursului profesional al Valériei Cioloș-Villemin, să înțelegem provocările și bucuriile întâmpinate pe parcurs și care sunt sfaturile sale pentru cineva care își dorește să facă sau care trece printr-o schimbare de carieră.


ÎNSCRIERE:
Evenimentul va fi LIVE și gratuit. Pentru a te asigura că nu ratezi discuția și pentru a rămâne în contact cu noi, te încurajăm să completezi acest formular: https://careershift.ro/inscriere-career-talks

DESPRE VALÉRIE CIOLOȘ-VILLEMIN
Cu o triplă formare universitară în științele naturii, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat în economie despre restructurarea economiilor în tranziție, Valérie a lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare. Timp de 4 ani, și-a adus contribuția la procesul de reformă din Republica Moldova, unde a coordonat biroul Agenției Universitare a Francofoniei (AUF).

În tot acest timp, nu a fost preocupată doar de procesul schimbării la nivel de societate, ci și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. După 15 ani de practică personală, a hotărât să se dedice în totalitate acestei pasiuni și s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®) în cadrul cursurilor organizate de University of Massachusetts Medical School. Certificarea la această instituție presupune o actualizare anuală a competențelor de trainer prin participare la cursuri autorizate.

Valérie folosește în mod curent tehnicile pe care le predă și în viața personală, atât din considerente de igienă mentală, cât și din datoria pe care o are ca trainer față de participanții la atelierele ei.În paralel, Valérie compune și cântă, o pasiune din copilărie reactivată și trăită astăzi ca o experiență de creativitate și auto-depășire.

Gazda evenimentului este Mihai ZÂNT ( https://www.linkedin.com/in/mihaizant/ )
Mihai este Executive Coach, Trainer și Partener în HUMANISTIC si co-fondator www.careershift.ro .

Având o experiență de peste 10 ani în conducerea echipelor și a comunităților, și-a concentrat activitatea pentru a creea organizații care învață. Acum, el construiește experiențe de învățare pentru corporații utilizând sisteme de practică integrate cu focus pe Self Leadership și Future Skills. A condus un program de finanțare Diaspora Start-up, este Business Mentor și Coach în cadrul Entrepreneurship Academy, Startarium și Future Makers. De asemenea el este Coach pentru programul de Executive MBA al ESCP Europe din Paris.

Este membru în boardul AVE (Asociația pentru Valori în Educație), un ONG care își propune să aducă sistemul de învățământ românesc în top 10 din UE până în 2035 și a fost în boardul ICF (International Coaching Federation). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *