Campionatul Național de minifotbal al Firmelor și Instituțiilor la Botoșani în perioada 16-18 iulie

Seria competițiilor naționale de minifotbal, organizate de FMR în această vară, continuă. După Supercupa României, de la Oradea și Campionatul Național, de la Râmnicu-Vâlcea, urmează Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție programată la Botoșani, între 16 și 18 iulie.

Participă 22 de echipe, împărțite în 6 grupe de 3 echipe și una de 4 echipe. Tragerea la sorți are loc joi, 15 iulie, de la ora 18:00. la hotel Rapsodia, din Botoșani.

Pe lista echipelor participante apar și nume importante precum: Coriolan Bacău (campioana națională din 2018 și locul 4 de la ultima ediție, din 2019), Valeo Timișoara (bronzul ediției din 2019), Tenaris Silcotub Zalău (campioana ediției inaugurale din 2015) sau Continental AP Timișoara (vicecampioana din 2016).Meciurile au loc pe cele două terenuri de la Baza Sportivă „Junior Arena”.

Competiția este organizată de FMR, în colaborare cu Primăria Mun. Botoșani și organizatorul local, Ilie Andrici. Debutul competiției este programat pentru vineri, de la ora 10:00, în aceeași zi urmând să aibă loc toate meciurile din grupe. Sâmbătă sunt programate optimile și sferturile, iar duminică, semifinalele și finalele. Finala se joacă duminică, de la ora 13:00.

Cele mai bune echipe vor avea șansa de a reprezenta țara noastră la EMF Business Cup, competiția continentală, rezervată firmelor și instituțiilor, programată în luna octombrie, în Antalya, Turcia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *