Campania „Ghiozdanel” – Oferiți un ghiozdan cu rechizite pentru un copil din mediul rural

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani a demarat o nouă campanie destinată sprijinirii copiilor din mediul rural. Campania umanitară „Ghiozdănel” își propune să ajungă la 50 de copii din mediul rural proveniți din familii defavorizate care vor avea bucuria de a începe noul an școlar cu un ghiozdan complet echipat.

„Oferiți un ghiozdan cu rechizite pentru un copil din mediul rural. Efortul financiar pentru noi, nu este unul covârșitor, pentru un ghiozdănel cu rechizite se poate aloca o sumă de 150 de lei. Însă, pentru familiile fără venituri din mediul rural botoșănean înseamnă extrem de mult.

Cu ajutorul lui Dumnezeu Sâmbăta 21 August vom merge în comuna George Enescu unde am identificat 20 de familii defavorizate care au în grijă copii, în unele cazuri și câte 7 și vor primi alimente, dulciuri,hăinuțe și jucării. Vârstele copiilor sunt cuprinse între 1 și 17 ani, însă extrem de mulți au vârstă școlară și astfel luna viitoare vor avea nevoie de un bagaj minim pentru începerea școlii.


Este nevoie de 50 de ghiozdane cu rechizite pentru tot atâția copii din mediul rural. Singur nu pot face asta, ci doar alături de dumneavoastră, botoșănenii mei care de-a lungul anilor ați răspuns la fiecare strigăt de ajutor venit din partea mea. Eu sunt un simplu mesager, al copiilor cărora le-a fost răpită copilăria, al bătrânilor abandonați în case sau al persoanelor care au diverse afecțiuni medicale și nu se pot îngriji singuri. Povara lor devine mai ușoară dacă noi, toți ceilalți preluăm câte puțin, prin ajutorul pe care îl putem oferi semenilor noștri.


Dacă și dumneavoastră doriți sa donați pentru un ghiozdănel o puteți face aici:
👉IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
👉 -IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
👉-IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
Codul Swift BTRLRO22.

Sau puteți achiziționa dumneavoastră după care voi veni eu personal sa le iau : 0759 362916.
Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuit în speranța că va dori cineva sa ne dea o mana de ajutor. Va mulțumesc.”
– mai precizat Daniel Câşlariu pe pagina de facebook a Asociatiei GRUP CIVIC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *