Au fost puse la vânzare biletele pentru partida dintre FC Botoșani și Rapid București de duminică

Au fost puse la vânzare biletele pentru partida dintre FC Botoșani și Rapid București de duminică, 22 august, de la ora 21.30, contând pentru etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1.

𝐏𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐫𝐢: 𝟐𝟎 𝐥𝐞𝐢 (𝐩𝐞𝐥𝐮𝐳𝐞), 𝟒𝟎 𝐥𝐞𝐢 (𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐧𝐞). Biletele se găsesc la casa de bilete a stadionului Municipal în fiecare zi până la ora 16.00, iar duminică între orele 14.00 – 22.30 și online pe www.bilete.ro și www.fcbotosani.ro .

În incinta stadionului Municipal au acces:

➡️ Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

➡️ Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

➡️ Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

➡️ Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *