Ateliere educaționale, gratuite, pentru tineri prin Clubul de vacanță ”EDU-TIN”

Tinerii botoșăneni primesc o ofertă gratuită de petrecere în mod plăcut și interesant a timpului liber. Clubul  de vacanță ”EDU-TIN”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și  realizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Botoșani, are ca grup țintă elevii cu vârsta între 14-20 ani, care au domiciliul în județul Botoșani.

            Începând cu data de 28 iunie 2021, cu un program specific, atelierele de muzică vocal-instrumentală, gimnastică aerobică, fizică aplicată, tenis de masă, pictură, protecția mediului-creativitate, dans popular, dans modern și estradă vor fi susținute la Palatul Copiilor Botoșani de către profesori din cadrul acestei instituții de învățământ. Selecția participanților se va face în ordinea cronologică a înscrierii, numărul de locuri fiind limitat.

            Înscrierile se fac în perioada 14.06-22.06.2021 pe adresa de e-mail: botosani@pacobt.ro sau la  Palatul Copiilor Botoșani, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 27-31, corp A (secretariat), corp B (sediul Centrului de Tineret Botoșani). Formularul de înscriere și declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi descărcate de pe link-ul http://e-tineretbotosani.ro/clubul-de-vacanta-edu-tin-2021.html ,  paginile de facebook ale celor două instituții sau pot fi găsite în cele două locații unde se realizează înscrierea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *