Ateliere de pictură japoneză și pictură în acuarelă pe 22 și 23 martie la Botoșani

Pe 22 și 23 martie botoșănenii sunt invitați să participe la două ateliere inedite de pictura japoneză și pictură în acuarelă.

Descoperă minunata lume a picturii japoneze în tuș! Te invităm să te bucuri de momente de liniște și relaxare pictând în stil nipon.  Vom realiza o compoziție în stil oriental înfățișând flori de narcisă, unul dintre simbolurile îndrăgite ale primăvarii. Pe măsură ce vom picta, vă vom dezvălui simbolica acestor flori, alături de alte secrete japoneze care ne pot aduce mai multă armonie în viața noastră de zi cu zi.

Durata atelierului: aproximativ 2,5 ore.

Atelierul se adresează tuturor celor care doresc un moment de destindere, nefiind necesare cunoștințe anterioare de pictură. Activitatea este dedicată cu precădere adulților și adolescenților cu vârstă de peste 14 ani.

Materiale necesare: îți vom oferi cu drag unele materiale necesare micului nostru proiect creativ, inclusiv hârtie japoneză de orez și tuș, însă vei avea nevoie și de câteva alte lucruri, ușor de găsit, despre care te vom anunța prin e-mail, după înscriere.” – au declarat organizatorii evenimentului.

Pentru înscriere la acest atelier de pictura japoneză și detalii suplimentare, te invităm să completezi acest formular: https://forms.gle/DN5aeuazQ1qq6HoK7.

Relaxează-te, pictând! Te invităm la un atelier inedit de pictură în acuarelă, prilej pentru a te destinde și a invita pacea interioară să-și facă culcuș în sufletul tău. Vei putea picta, sub îndrumarea profesorului nostru, lalele pline de expresivitate, care îți vor aduce bucuria primăverii. 

Durata atelierului: aproximativ 2.5 ore. Atelierul se adresează tuturor celor care doresc un prilej de destindere, nefiind necesare cunoștințe anterioare de pictură. Activitatea este dedicată adulților.

Materiale necesare: îți vom pune la dispoziție o serie de materiale necesare proiectului nostru creativ, însă va trebui să îți aduci și tu unele lucruri, ușor de găsit, despre care te vom anunța ulterior înscrierii.” – au declarat organizatorii evenimentului.

Pentru înscriere la acest atelier de pictură în acuarelă și detalii suplimentare, te invităm să te inscrii la acest formular: https://forms.gle/QJ97d9mD1w5wBHQ58

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *