100 de vaccinări în primele trei ore la Cornișa. Vezi care este programul de vaccinare

După primele trei ore de funcționare a centrului de vaccinare deschis în Parcul de agrement Cornișa erau deja vaccinate 100 de persoane ce au optat pentru această modalitate de imunizare împotriva COVID-19. Centrul a fost deschis vineri dimineață după ora 9 în locația patinoarului, unde beneficiază de spațiu arhisuficient. Deocamdată au fost amenajate două cabine de vaccinare, s-au delimitat traseele de intrare și ieșire, cu spațiile de așteptare aferente pentru beneficiari. Centrul de vaccinare funcționează între orele 9 și 20, înclusiv în zilele de week-end, iar tipul de vaccin folosit este cel de la Pfizer.

”Nu este nevoie de programare pentru centrul de la Cornișa. Cei interesați trebuie să aibă la ei doar buletinul și să fie eligibili, adică să aibă vârsta de peste 16 ani. Îi așteptăm pe botoșăneni să ia în calcul și centrul de aici în această perioadă în care putem vorbi despre o ”vaccinare la liber”. Avem nevoie de vaccinare pentru a reveni cât mai repede la viața normală.”, a declarat prefectul Dan Nechifor.  

Logistica, personalul și materialele sanitare au fost asigurate de Primăria Municipiului Botoșani. A fost suplimentat și numărul voluntarilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență iar Poliția Locală va asigura ordinea și siguranța publică. Campania – maraton a debutat astazi și se va încheia duminică, 9 mai. Persoanele se pot prezenta pentru a se vaccina, fără programare iar dozele utilizate vor fi doar PFIZER.

Program de vaccinări:

7 mai – 09.00 – 20.00
8,9 mai – 08.00 – 20.00.


Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se vaccineze, municipalitatea a decis suplimentarea mijloacelor de transport în comun care ajung la Cornișa, pe Traseul 6, cu frecvență modificată, de la 20 – 25 de minute, la 10 – 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *