𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 „𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐞” prilejuit de aniversarea zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă la Teatrul Vasilache

Începând cu această săptămână Teatrul Vasilache a lansat 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 „𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐞” prilejuit de aniversarea zilei de naștere a marelui povestitor Ion Creangă (1 martie 1837)

Opera lui Creangă este unică în felul ei, iubită atât de copii cât şi de adulţi, iar spectacolele povestirilor din copilărie vă sunt dedicate. Pe lângă clasicele poveşti de care vă bucuraţi în fiecare săptămână, teatrul vă oferă şi bucuria recompensării celor mici (preşcolari şi şcolarii mici) pentru participarea la toate spectacolele Programului „Povestiri din copilărie”

Spectacolele aferente Programului „Povestiri din copilărie” 2024:

– 29.02 / 02.03 / 03.03 – 𝐂𝐚𝐩𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐢𝐞𝐳𝐢
– 07.03 / 09.03 / 10.03 – 𝐏𝐮𝐩𝐚̆𝐳𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐞𝐢
– 14.03 / 16.03 / 17.03 – 𝐏𝐮𝐧𝐠𝐮𝐭̦𝐚 𝐜𝐮 𝐝𝐨𝐢 𝐛𝐚𝐧𝐢
– 21.03 / 23.03 / 24.03 – 𝐃𝐚̆𝐧𝐢𝐥𝐚̆ 𝐏𝐫𝐞𝐩𝐞𝐥𝐞𝐚𝐜
– 28.03 / 30.03 / 31.03 – 𝐒𝐨𝐚𝐜𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐧𝐮𝐫𝐨𝐫𝐢

„Astfel, dacă aveţi 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮 de la 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞𝐥𝐞 prezentate în cadrul acestui program (fapt ce înseamnă că aţi fost şi aţi vizionat toate spectacolele lui Creangă), 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐟𝐢 𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐢 𝟓 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢! După ultimul spectacol al Programului „Povestiri din copilărie”, respectiv în săptămâna 𝟏 – 𝟕 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, vă invităm să depuneţi într-un plic biletele, în ordinea cronologică a datelor participării dumneavoastră la spectacole, la agenţia teatrală. Pe plic vor fi scrise datele dumneavoastră de contact: nume, prenume, număr de telefon şi numărul de bilete depuse doar pentru spectacolele din datele sus-menţionate. Biletele de intrare la spectacole achiziționate de la agenția teatrală, precum și biletele achiziţionate on-line (acestea vor trebui să fie listate de către dumneavoastră) pentru spectacolele din Programul „Povestiri din copilărie” care vor intra în concurs vor purta ștampila rotundă „Luna martie – luna povestirilor din copilărie”, precum şi data reprezentaţiei.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada 15 – 21 aprilie 2024, prin tragere la sorţi, de către actriţa Anamaria Chelaru, iar premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul Galei Premiilor Teatrului „Vasilache” – ediţia 2024, în luna noiembrie a anului curent. Cu această ocazie vor fi premiaţi şi câştigătorii ediţiei din anul precedent.

Cu această ocazie vă invităm să vă cumpăraţi bilete pentru spectacolele ce vor fi prezentate în cadrul Programului „Povestiri din copilărie”!” – au mai declarat organizatorii teatrului.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona atât on-line https://www.entertix.ro/…/teatrul-pentru-copii-si…, cât şi de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Prețul unui bilet la spectacol este 15 lei.

Vă dorim o lună plină de frumos, iar pentru că este luna martie vă invităm să oferiţi celor dragi, ca mărţişor, unul din spectacolele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *