Conferință WEBDIDACTICA „SOS! Am un Copil Supradotat! Ce să Fac?” – soluții practice pentru părinți și profesori

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă ediție a conferinței online WEBDIDACTICA cu tema „SOS! Am un Copil Supradotat! Ce să fac?”. Aceasta va avea loc pe 31 octombrie, începând cu ora 17:00, iar participarea este gratuită.

Într-o lume în care inteligența și creativitatea nu cunosc limite, identificarea și susținerea copiilor supradotați devine o necesitate crucială.  Evenimentul de la sfârșitul acestei luni este ocazia perfectă pentru părinții și profesorii copiilor cu potențial excepțional, care doresc să înțeleagă cum îi pot susține în dezvoltarea lor armonioasă.

Speakeri de top pentru copii de top

Conferința va aduce în prim-plan experți de top în domeniul psihologiei, educației și dezvoltării copiilor supradotați, care vor împărtăși sfaturi practice și strategii eficiente pentru a ghida aceste minți strălucite către potențialul lor maxim. Speakerii invitați la această întâlnire sunt Elena Anghel Stănilă – Conferențiar Universitar, Doctor în psihologie, Fondator LIFE UP – Centru de Excelență în Psihologia Educației și Simona Ciff – psiholog, Doctor în Științele Educației, Specialist în Inteligență Emoțională, Fondator al programelor de inteligență emoțională Pașaport pentru Succes.

La această conferință va participa și un specialist din partea World Council for Gifted and Talented Children, o organizație non-profit care acționează la nivel mondial care oferă susținere copiilor supradotați, la care Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este afiliată din anul 2020.

Dr. Tyler Clark este Administrator Executiv al World Council for Gifted and Talented Children si membru în subcomitetul de premiere al Asociației Naționale pentru Copii Supradotați din SUA. 

Temele sale de cercetare includ teme specifice legate de educația de performanță, leadership, educația tinerilor supradodați și dezvoltarea talentelor, politici educaționale speciale, creativitate, aspecte social-emoționale și situații de subreprezentare.Unul dintre aspectele esențiale ale acestei ediții a conferinței WEBDIDACTICA este să ofere participanților răspunsuri la întrebări precum: cum să recunoaștem un copil supradotat, cum să îl susținem în dezvoltarea sa și cum să îl motivăm să-și atingă potențialul excepțional.

Conferința „SOS! Am un Copil Supradotat! Ce să fac?” se desfășoară online. Participarea este gratuită, în baza completării formularului disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Seria de conferințe WEBDIDACTICA este un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României care are rolul de a veni în sprijinul cadrelor didactice, părinților și altor profesioniști din domeniul educației.

Despre organizator:

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) este o organizație non-profit care de peste 30 de ani dezvoltă şi implementează proiecte educaționale care susţin, pe termen mediu şi lung, dezvoltarea României.

Misiunea Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este aceea de a promova valorile umane şi profesionale, în domeniul tehnic, ştiinţific, social, economic, educaţional, cultural şi artistic.

Prin intermediul programelor și inițiativelor sale, FDVDR  își propune să contribuie la dezvoltarea viitorului țării prin susținerea copiilor cu potențial excepțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *